Minden helyzetünk kimaradt Dunavarsányban, a hazaiak büntettek 2022 november 13Általános 475

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 13. fordulójában felnőtt csapatunk büntetőt hibázott, kétszer a kapufát találta el, miközben a varsányiak kétszer is betaláltak, így 2–0-ra győztek.

PEST MEGYEI I. OSZTÁLY, 13. FORDULÓ

FÉMALK Dunavarsány–Vác VLSE 2–0 (2–0)
Dunavarsány, 50
néző. Vezette: Tóth Sz. (Kara P., Tímár L.)
DUNAVARSÁNY: Czuczi – Meiszter, Hajas, Búrány Z. (Mboue, 62.), Borsos G., Hamar I., Boznánszky, Vastag, Lanczkor (Paluska, 74.), Horváth Gy. (Frank, 75.), Duffek. Vezetőedző: Futó Tamás
VÁC:
Fehér – Schmid K. (Fördös, 86.), Rusvay B., Pap, Makkos – Nagy Z., Hegedűs Cs. (Cs. Nagy, 65.),  Heinczinger (Hugyecz, 75.), Konkoly (Schmid M., 75.) – Török N., Vén B. (Suhvasztov, 83.). Vezetőedző: Szalai Attila
Gólszerző: Boznánszky (18.), Borsos G. (31.).

Nem kezdődött jól számunkra a mérkőzés, hiszen a 9. percben tizenegyeshez jutottunk, de Vén Botond elhibázta a büntetőt. Támadónk aztán a 15. percben a kapufára fejelt, majd a hazaiak három perccel később vezetéshez jutottak. A 31. percben a Dunavarsány egy egyéni hiba után megduplázta előnyét, így a szünetben kétgólos előnnyel mehettek pihenőre. A szünet után is támadtunk, de sajnos nem sikerült betalálni, még a gólvonalról is kipattant a labda, illetve Nagy Zoltán lövése is a kapufán csattant a 80. percben.
Maradt a kétgólos varsányi siker, a Vác VLSE pedig a következő játéknapon szombaton, 13 órakor a Nagykáta ellen javíthat hazai pályán, a váci stadionban. A vereség miatt visszacsúsztunk a bajnokság 14. helyére, a Dunavarsány megelőzőtt bennünket. Csapatunkban a mérkőzésen egyébként csereként bemutakozott két új játékos, a frissen igazolt Schmid Máté, illetve Suhvasztov Danyiil Jurjevics.

Szalai Attila: – Az első félidőben eldönthettük volna a meccset, de semmi nem jött össze. A nagyobb rutin győzött.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK