Megvan felnőtt csapatunk első hazai győzelme! 2023 október 08Általános 562

A Vác VLSE a bajnokság 9. fordulójában Marosi László fejes góljával 1–0-ra legyőzte az újonc Perbál együttesét.

PEST MEGYEI I. OSZTÁLY, 9. FORDULÓ

VÁC VLSE–PERBÁL SC 1–0 (0–0)
Vác, 100
néző. Vezette: Décsi N. (Kányási I., Molnár L.)
VÁC: Bajkán Balázs – Hugyecz Máté (Kovács Balázs, 64.), Marosi László, Pap Botond – Rusvay Balázs, Büki Dániel (Szabó Bence, 77.), Sós Roland, Török Noel, Magos Máté – Kakuk Erik (Varga Bence, 71., Busák Levente, 93.), Huber Tamás (Torda Patrik, 64.). Vezetőedző: Kovács Péter
PERBÁL: Tóth Á. – Ladányi, Erdős, De Oliveira (Szabolcsi, 75.), Horváth P., Golda (Cserei, 54.), Czifra (Szabó S., 64.), Kovács Zs., Bayer, Joó (Szabó G., 54.), Juhász. Vezetőedző: Somogyi Tibor
Gólszerző: Marosi (46.)

Kovács Péter vezetőedző: Végre hazai pályán is sikerült győznünk, egy sok elmozgásra és labdabirtoklásra építő, jó csapat ellen! A játékunk ma nem volt igazán jó, de egy szöglet utáni Marosi-fejessel meg tudtuk szerezni a vezetést. Ezt követően pedig a szervezett és néhol önfeláldozó védekezésünknek hála, meg is őriztük az előnyünket. Igaz, hogy a kontráinkból le is tudtuk volna zárni a mérkőzést, de bosszantó hibákat és döntéseket hoztunk a támadások végén. Ez tipikusan az a mérkőzés volt a számunkra, amire azt lehet mondani: a 3 pont volt a lényeg, a többit felejtsük gyorsan el! Gratulálunk a csapatnak a győzelemhez!

A sikernek köszönhetően a Vác VLSE 10 ponttal feljött a tabellán a 11. helyre. Csapatunk a következő fordulóban ismét hazai pályán játszik, október 14-én, szombaton, 15 órától a CSO-KI Sport együttesét fogadjuk a váci stadionban.

(Fotó: Benkő Tamás, MLSZ-PMI, Facebook)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK