Megvan az ezüstérem U14-es csapatunknak! 2021 június 07Általános 1055

Bár Nagy Gábor együttese az utolsó meccsen 2–1-re kikapott a III. Kerülettől, büszke lehet a szezonban mutatott teljesítményére.

U14:

VÁC VLSE–III.KERÜLETI TVE 1–2 (0–1)
Vác: Rási Zalán – Schäffer Sándor, Farkas Gergő, Pitz Olivér, Mikesy Gellért – Madai András, Molnár Bence, Ormándi Zalán – Pető Zsombor, Drozdz Dominik, Ónodi Csongor. Csereként pályára lépett: Viasz Ádám, Cifferszky Ákos, Nagy Titusz, Cserni Ákos, Jakobszen Dávid
Gólszerzőnk: Cserni Ákos

Nagy Gábor edző értékelése:

A márciusról elhalasztott, s most bepótolt mérkőzést már úgy kezdtük, hogy tudtuk, bármi is lesz, a 2. hely (az EZÜSTÉREM) megvan! Jól játszottunk ma is, ahogy az egész szezonban szinte minden mérkőzésen, de valami – talán a megfelelő koncentráció – hiányzott a mai napon. Sajnos sok hiba csúszott a játékunkba, amit az ellenfél kétszer ki is használt. A mérkőzés összképe alapján a döntetlen lett volna a reális, de sajnos nem sikerült egyenlítenünk. Gratulálok a srácoknak az egész szezonhoz! Nagyon büszke vagyok a CSAPATOMRA! Szuper szezont produkáltunk – 30 mérkőzésből 25-öt megnyertünk, szereztünk 75 pontot és rúgtunk 184 gólt! Erre mindenki büszke lehet!"

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK