Megvan az első sikerünk! 2022 szeptember 12Általános 610

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 4. fordulójában a Vác VLSE 2–0-ra győzött a Felsőpakony otthonában.

PEST MEGYEI I. OSZTÁLY, 4. FORDULÓ

FELSŐPAKONYI KSE–VÁC VLSE 0–2 (0–1)
Felsőpakony, 100
néző. Vezette: Kéri I. Z. (Molnár L., Tímár)
FELSŐPAKONY:
Sásdi – Matyi (Nagy Sz., 75.), Hegyes, Hajdu B. (Farkas D., a szünetben), Kordé (Oláh Z., 65.) – Major, Béres, Cipf D. (Fülöp T., 65.), Nagy Tamás (Nagy Tamás, 50.) – Szabó Á., Soóky. Vezetőedző: Megyesi László
VÁC: Flamich – Schmid (Rusvay B., 58.), Kovács Dávid, Hegedűs Cs., Makkos – Konkoly, Nagy Zoltán Gergő, Kovács Kristóf (Heinczinger, 75.), Vén B. – Sorecz, Török N. (Cs. Nagy, 77.). Vezetőedző: Szalai Attila
Gólszerző: Vén B. (29.), Török N. (69. – 11-esből)

Csapatunk az első győzelem megszerzése reményében lépett pályára a Felsőpakony otthonában. A mérkőzés 29. percében egy lerántás miatt szabadrúgáshoz jutottunk és Török Noel beadását Vén Botond fejelte a hálóba (0–1)! Egygólos vezetéssel mehettünk a szünetre.
A második félidő 6. percében Konkoly Leon vette célba a kaput, a lövés kis híján gól lett. Az 59.percben Schmid Kristóf egy ütközés következtében a hátára esett, sérülése miatt le kellett cserélni, Rusvay Balázs állt be a helyére. A 67.percben aztán a büntetőterületen belül Vén Botondot buktatták, a büntetőt pedig Török Noel értékesítette (0–2)! Kétgólos sikert arattunk tehát a Felsőpakony ellen, ezzel megszereztük első sikerünket a bajnokságban!
Folytatás a Pest Megyei Kupában, szerdán 16:30-kor a Vác-Deákvár otthonában a váci rangadón! Bajnoki meccsünk pedig szombaton, 10:00-tól lesz hazai pályán a Biatorbágy ellen.

Szalai Attila: – A mai mérkőzésen a küzdelem dominált a szép játék helyett. Kezdünk felnőni a feladathoz, büszke vagyok a játékosaimra! Köszönöm, hogy a szurkolóink ilyen szép számmal idegenbe is elkísértek minket!

Megyesi László: – A mérkőzés elején három óriási helyzetet hagytunk ki, később pedig szinte a semmiből jött a kapott gól. A második félidőben nem tudtunk dominálni, a fiatal vendégcsapat lendületesen és jobban játszott. Gratulálok nekik!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK