Második lett U11-es csapatunk az újbudai VIII. Blazepod Kupán! 2022 február 01Általános 615

Együttesünk egységesen játszva harcolta ki a döntőbe jutást, és ott is szépen helyt állt a Mészöly Focisuli gárdája ellen. Sándor Máté 10 találattal második lett a góllövőlistán!

Szombat délután U11-es együttesünk egy 10 csapatos tornán vett részt Újbudán, a VIII. Blazepod Kupán!

A csoportból veretlenül, három győzelemmel és az Eger elleni döntetlennel csoportelsőként jutottunk tovább! A csoportban egyébként az Eger, a Budaörs, a Pécel és a Városkapu csapatai szerepeltek, a másik csoportban pedig a Mészöly Focisuli, a Csepel, a szlovákiai Komárno, a Százhalombatta és a Salgótarján együttesei mérkőztek meg egymással.

Csapatunk egységesen, harcosan játszva harcolta ki a döntőbe jutást, és ott is szépen helyt állt a nagyon jól focizó Mészöly Focisuli gárdája ellen. A döntőben a Mészöly Focisulitól végülis kikaptunk 3–2-re egy remek iramú mérkőzésen.

A torna legjobb kapusa a Vác VLSE csapatából Külley Gergő lett. Meg kell említeni, hogy a Torna gólkirálya 12 találattal a Mészöly Focisuli játékosa lett, de a mieinktől Sándor Máté 10 góllal második lett a góllövőlistán!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK