Lezárult a téli átigazolási időszak, öten érkeztek felnőtt csapatunkhoz 2023 február 15Általános 815

Február 14-én éjfélkor lezárult a téli átigazolási időszak. A Vác VLSE felnőtt csapata öt játékossal erősödött (közülük négyen korábban már játszottak Vácon), míg ketten távoztak a keretből.

Az újonnan érkező labdarúgók közül négyen is ismerősek lehetnek, a leginkább Torda Patrik és Tölgyes Ádám, akik tavaly tavasszal még az NB III-as Vác FC-t erősítették. A támadó középpályás Torda Bánkon, míg a védekező középpályás Tölgyes az NB III-as Újpest FC II-ben töltötte az őszt. A támadó Kakuk Erik és a kapus Bajkán Balázs is tagja volt korábban a Vác FC keretének, előbbi most Veresegyháztól tért vissza, míg utóbbi Nőtincsről érkezett. Az ötödik új szerzeményünk pedig a szélső védő Szabó Bence, aki a Testvériségtől igazolt hozzánk.

A kapus Flamich Gergely és a középpályás Heinczinger Barnabás viszont távozott, előbbi Berkenyére, utóbbi Herédre. Elhagyta egyesületünket Sorecz Szabolcs is, aki Szokolyára igazolt, míg Konkoly Leon Pécelen folytatja pályafutását.

Hangsúlyozzuk, hogy azon labdarúgók távozása elé nem gördített akadályt a Vác VLSE, akik személyesen megkeresték a vezetőséget.

Érkezett: Torda Patrik (Bánk-Dalnoki Akadémia), Bajkán Balázs (Nőtincs), Szabó Bence (Testvériség), Tölgyes Ádám (Újpest FC II), Kakuk Erik (Veresegyház).

Távozott: Flamich Gergely (Berkenye), Heinczinger Barnabás (Heréd), Konkoly Leon (Pécel), Sorecz Szabolcs (Szokolya)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK