Kiütéses sikert arattunk a Tököl ellen! 2022 október 16Általános 537

Felnőtt csapatunk megszerezte első hazai győzelmét, méghozzá nem is akárhogy, 5–1-re legyőztük a Tökölt!

PEST MEGYEI I. OSZTÁLY, 9. FORDULÓ

Vác VLSE–VSK Tököl 5–1 (0–1)
Vác, 150 néző. Vezette: Kovács P. (Molnár A., Pálfi B.)
VÁC: Fehér – Schmid, Rusvay B., Pap, Makkos – Heinczinger (Hugyecz, 85.), Nagy Z., Sorecz (Cs. Nagy, 79.), Kovács K. (Sós R., 85.) – Konkoly (Fördös, 85.), Vén B. (Török N., 74.). Vezetőedző: Szalai Attila
TÖKÖL: Koman – Kis R., Kulcsár R. (Nemes, 65.), Killer, Kányádi (Pete, a szünetben), Kispéter, Bödő, Kulcsár O., Bugovics, Barizs (Sipos R., 79.), Török Cs. (Galambos, 65.). Vezetőedző: Mészáros Attila
Gólszerző: Nagy Z. (46., 91.), Vén B. (52., 72.), Rusvay B. (61.), ill. Kispéter (28.)

Első hazai győzelmünk reményében léptünk pályára szombaton a VSK Tököl ellen. A kezdőrúgást Szántó Hédi végezte el a találkozó kezdete előtt!

Az első félidőben nem igazán találtuk a ritmust, a vendégek pedig Kispéter távoli lövésével a 28. percben vezetést szereztek. A szünet után azonban beindult a váci henger! A 46. percben Sorecz szögletét Nagy Zoltán fejelte a hálóba, majd ismét Sorecz adott be szögletet az 52. percben, ezt Vén Botond fejelte a hálóba! A 61. percben Rusvay Balázs egy beadást követően talált a hálóba, majd bő tíz perc elteltével Konkoly Leon szabadrúgását újfent Vén fejelte a kapuba! A hosszabbításra is maradt egy váci gól, Török beadását Nagy Zoltán fejelte a hálóba.

Magabiztos, kiütéses győzelem lett tehát a vége, ezzel megszereztük első hazai sikerünket! Folytatás szombaton, 14 órától a Pilis otthonában.

Szalai Attila értékelése: „Gratulálok a csapatnak, bátran játszottunk, aminek meglett az eredménye is.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK