Kikapott az Újpesttől U16-os csapatunk 2023 november 14Általános 425

Nagy Gábor együttese irreális körülmények között végzett 1–2-re

U16:

VÁC VLSE–ÚJPEST FC 1–2 (0–2)
Vác: Buzás Zolta – Medvegy Kornél, Gubik Milán, Bugyinszki Maxim, Mrázik Botond – Jakobszen Dávid, Lázián Tamás, Rácz Bendegúz – Lukács Bánk, Deskó Gyula, Varga Gellért. Cserék: Vass László, Pribelszki Máté, Forrai Levente, Jakus Mendel, Velenczei Gergő, Galba Zsombor, Csikós Levente
Gólszerzőnk: Forrai Levente

Nagy Gábor edző értékelése:

„Az Irreális körülmények – nagyon sáros, mély talaj, eső – sajnos nem igazán kedveztek a csapatoknak, hogy a fociról szóljon ez a rangadó. Óriási küzdelem és sárdagasztás mellett azért a két jó csapat próbált játszani is, de ezen a mérkőzésen ez nem volt könnyű feladat. Sajnálatos közjáték volt még az is, hogy már az első félidő közepén két játékost le kellett cserélni rosszullét miatt... Az Újpest így ezen a napon egy góllal jobbnak bizonyult, és megnyerte a mérkőzést. Tavasszal majd igyekszünk visszavágni!"

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK