Kikapott a szezon legfontosabb mérkőzésén U17-es csapatunk 2022 március 14Általános 587

Kovács Péter együttese 4–1-re kikapott a Dunaújváros gárdájától.

U17:

Vác VLSE–Dunaújváros 1–4 (0–1)
Vác: Strehó – Bottó, Tóth N., Marosi, Magos (Tar) – Kovács B. (Filip), Ceglédi, Sós – Holdas (Farkas B.), Geschitz (Kádár-Gál), Kocsis (Kovács Zs.).
Gólszerzőnk: Tóth Nándor

Kovács Péter edző értékelése:

„A szezon legfontosabb mérkőzését játszottuk, mert kit nem tudunk megverni hazai pályán, ha - NEM LEBECSÜLVE ŐKET - nem a Dunaújvárost. Ehhez képest az ellenfél sokkal többet tett bele a "sorsdöntő" mérkőzésbe, mint mi. Határozottabbak, magabiztosabbak, élesebbek voltak az egész meccs alatt és a kulcsszituációkból is jobban jöttek ki. Mondjuk valószínűleg azért, mert más volt a mentalitásuk. A hogyan továbbról el kell gondolkodnia Mindenkinek. Én mélységesen szégyellem magam a mai mérkőzés és főleg az eredmény miatt. Lehet, hogy csak ennyire vagyunk képesek, de akkor is óriási pofon volt ez az eredmény. Gratulálok, Éliás Zsolt kollégámnak, teljesen megérdemelten nyertek!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK