Kikapott a Grund FC-től U14-es együttesünk 2021 október 18Általános 580

Nagy Gábor csapata rossz napot fogott ki és végül 3–2-re alulmaradt.

U14:

GRUND FC–VÁC VLSE 3–2 (2–0)
VÁC: Majer Botond – Réti Bálint, Medvegy Kornél, Gubik Milán, Vass László – Kindricz Máté, Forrai Levente, Szklenár Koppány – Lázián Tamás, Lukács Bánk, Marinovszky Tamás. Csereként pályára lépett: Buzás Zolta, Bajkó Levente, Jakus Mendel, Stircula Ákos, Varsi Zalán, Bugyinszki Maxim
Gólszerzőink: Lukács Bánk, Jakus Mendel

Nagy Gábor edző értékelése:

Ez a nap nem a mi napunk volt. Sajnos semmi nem működött. Rengeteg nagy egyéni hiba volt a meccsen, melyekkel tálcán kínáltuk az ellenfélnek a lehetőségeket és ők maximálisan éltek is ezzel. Én mégis inkább a pozitív dolgokat szeretném kiemelni, főleg azt, ahogy a második félidőben visszajöttünk a mérkőzésbe. Óriási energiákat fektettünk abba, hogy amit elrontottunk, azt a végén kijavítsuk, és ez majdnem sikerült is, de a mai napon hiányzott a játékunkból az a kis plusz, ami legalább a döntetlen eléréséhez kellett volna. Okulnunk kell ebből a mérkőzésből, és dolgozni tovább, hogy legközelebb ne kerüljünk ilyen szituációba... vagy ha mégis, akkor megfelelően tudjunk reagálni rá.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK