Kialakult az edzői stáb a 2022/23-as bajnoki szezonra 2022 július 06Általános 2265

A Vác VLSE edzői stábjában kisebb változások történtek a nyári holtszezonban; Burzi Attila ismét csatlakozott egyesületünkhöz.

Mint beszámoltunk róla, előző szezonbeli U19-es csapatunk trénere, Szalai Attila a Pest megyei I. osztályú bajnokságban induló Vác VLSE felnőtt csapatának trénere lett, így az U19-es korosztály edzői posztja megüresedett. Ezt a pozíciót az előző idényben a Vác FC-nél asszisztens-edzőként tevékenykedő Burzi Attila tölti majd be, míg az eddig az U17-es együttesünket irányító Kovács Péter az U14-es gárda trénere lett.

Edzőink a 2022/23-as bajnokságban:

Felnőtt csapat: Szalai Attila

U19: Burzi Attila

U17: Greff Ádám

U16: Balogh Csaba

U15: Nagy Gábor

U14: Kovács Péter

U13: Rusvay Gergely

Csapataink az eddig elért eredmények alapján folytatják szereplésüket a bajnokságokban.
Minden csapatunk a Kiemelt regionális bajnokságokban fog indulni, nagy valószínűséggel a Keleti csoportban. Ez az országos bajnokság második vonalát jelenti.

Fontos leszögezni, hogy a felnőtt NB III-as együttes megszűnésének semmilyen negatív hatása nincs utánpótlás csapataink szereplésére!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK