Két vereséggel zárta a szezont U17-es csapatunk 2022 június 21Általános 532

Kovács Péter együttese a ZTE-vel szemben pariban volt, a Nyíregyházától azonban nagyarányú vereséget szenvedett.

U17:

ZTE Labdarúgó Akadémia–Vác VLSE 3–2 (2–1)
Vác: Strehó – Mókus, Tóth N., Marosi, Filip – Farkas B., Ceglédi, Geschitz – Kocsis, Sós, Aradi. Csereként pályára lépett: Csölle, Holdas, Szunter.
Gólszerzőink: Geschitz Áron (2).

Vác VLSE–Nyíregyháza 0–6 (0–2)
Vác: Balogh D. – Tar, Tóth N., Marosi, Filip – Szunyog, Ceglédi, Sós – Farkas B., Kocsis, Holdas. Csereként pályára lépett: Csölle, Mókus, Kádár-Gál, Szunter, Aradi.

Kovács Péter edző értékelése:

Sajnos az utolsó mérkőzéseken sem tudtuk a pontjaink számát gyarapítani, két ellentétes mérkőzést játszottunk. Zalaegerszegen pariban voltunk a hazaiakkal, a mérkőzés egyes időszakaiban fölénybe is kerültünk, de csak kétszer sikerült egyenlíteni, a harmadik találatukra már nem volt válasz. Az itthoni, Nyíregyháza elleni mérkőzés már eléggé egyoldalúra sikeredett, sajnos ezen súlyos vereséget szenvedtünk. Az ellenfelünk majd minden hibánkat góllal büntette meg, a látottak alapján ekkora különbség nem volt a csapatok között. Sajnos a kezdőcsapat összeállításánál nagyot hibáztam, ezért is játszottak a srácok zavarodottan és nem találták a helyüket a pályán. A srácok az utolsó találkozójukon nem ilyen "élményt" érdemeltek. Sajnálom őket és elnézést ezért!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK