Két meccsen négy pontot szerzett U15-ös együttesünk 2021 május 04Általános 899

Greff Ádám csapata a Budai FC ellen 0–0-s döntetlent ért el, míg az Ikarust 5–1-re kiütötte!

U15:

2021. 04. 28., szerda:

Budai FC–Vác VLSE 0–0
Vác: Oláh Dávid – Szresen Dávid, Bottó Bence, Beszteri Mór, Vén Boldizsár – Szenvedi Zsombor, Vén Áron, Kovács Balázs – Szandai Patrik, Szabó Botond, Madaras Ákos. Csereként pályára lépett: Makrai Botond, Kovács Zsombor, Földi Zsombor, Csengődi Péter, Mátrai Tamás, Magos Máté, Együd Barnabás

2021. 05. 02., vasárnap:

Ikarus–Vác VLSE 1–5 (0–4)
Vác: Makrai Botond – Szresen Dávid, Bottó Bence, Beszteri Mór, Vén Boldizsár – Szenvedi Zsombor, Vén Áron, Kovács Balázs – Szabó Botond, Kovács Zsombor, Madaras Ákos
Csereként pályára lépett: Oláh Dávid, Szandai Patrik Földi Zsombor, Mátrai Tamás, Magos Máté, Kiss Marcell
Gólszerzőink: Szabó Botond (2), Bottó Bence (2), Kovács Balázs

Greff Ádám edző értékelése:

Egy elég tartalmas héten vagyunk túl, mivel szerdán egy elhalasztott mérkőzést is kellett pótolnunk. Hasonló stílusú és erősségű csapatokkal találkoztunk, ráadásul mindkétszer idegenben. Egyik sem ígérkezett könnyű feladatnak, szervezett, masszív csapatokról van szó, akik szeretnének odaérni a dobogóra. Mindkét ellenfelünk igazolta a várakozásaimat, nagy erőbefektetésre kényszerített minket.
Szerdán a tavaszi szezon legjobb teljesítményét nyújtottuk, számtalan lehetőséget alakítottunk ki, minden elemében felülmúltuk a Budai FC-t, de a helyzetkihasználásunk miatt (pedig 6–8 nagy ziccerünk is volt, még a kapufát is eltaláltuk), meg kellett elégednünk az egy ponttal. A játékunkkal és a hozzáállással maximálisan elégedett lehettem, de az otthagyott két pont hiányozni fog.
A vasárnapi sem ígérkezett könnyű feladatnak, hiszen csak egy hely választotta el a csapatokat egymástól a tabellán. Szerencsére játékosaim átérezték a mérkőzés súlyát, a szerdaihoz hasonló meggyőző játékot és fölényt tudtunk kialakítani, a különbséget csak az jelentette, hogy a helyzetkihasználásunk feljavult, így már az első félidőben eldöntöttük a három pont sorsát.
Gratulálok CSAPATOMNAK a héten nyújtott teljesítményéhez!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK