Két meccsen húsz gólig jutott U14-es csapatunk! 2023 május 25Általános 581

Kovács Péter csapata a Dalnoki Akadémia után a Jászfényszaru ellen még gólzáporosabb győzelmet aratott.

U14:

Dalnoki Akadémia–Vác VLSE 1–5 (1–3)
Vác: Pesti Viktor – Fejes András, Greff Levente, Turcsányi, Gergő, Graf Zalán – Karaba Kevin, Jakab Noel, Beszteri Bertalan – Kiss Benjámin, Csákvári Márton, Sirkó Márk. Pályára lépett még: Schlenk Botond, Kocsis András, Berkestein Sebastian, Mészáros Ádám.
Gólszerzők: Sirkó Márk, Csákvári Márton, Turcsányi Gergő, Karaba Kevin, Berkestein Sebastian.

Jászfényszaru–Vác VLSE 2–15 (2–5)
Vác: Pesti Viktor – Kiss Benjámin, Beszteri Bertalan, Greff Levente, Turcsányi Gergő – Karaba Kevin, Mészáros Ádám, Csákvári Márton – Schlenk Botond, Berkestein Sebastian, Kocsis András. Pályára lépett még: Sirkó Márk, Jakab Noel, Graf Zalán.
Gólszerzők: Karaba Kevin (5), Berkestein Sebastian (3), Greff Levente (2), Mészáros Ádám (2), Jakab Noel (2), Kocsis András.

Kovács Péter edző értékelése:

A Dalnoki elleni találkozó kimondottan jó iramúra sikeredett, az ellenfél kellő komolysággal és játékerővel állt bele a mérkőzésbe. Ahhoz képest, hogy szó szerint beestünk a találkozóra, nagyon tudatosan és látványosan játszottak a srácok. A különbség reális volt a látottak alapján, megérdemelt győzelmet aratott a csapat!
Jászfényszarun kicsit álmosan kezdtük a mérkőzést és a tavasz folyamán először kerültünk hátrányba. Természetes volt a tudásbeli különbség miatt, hogy idővel majd megfordítják a srácok az eredményt. Ez a szünetre meg is történt, a második félidőben már csak a gólkülönbség nagysága volt kérdéses. Nagyon jó minőségű pályán játszhattunk és ezt a csapat maximálisan ki is használta. Elismerésre méltó teljesítmény és játék volt ez minden tekintetben!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK