Két bajnok ifi csapatunk győzelemmel fejezte be a bajnokságot 2018 június 04Általános 469

Igazi sportemberhez és összetartó közösséghez méltóan fejezte be a bajnokságot két bajnokcsapatunk az ...

Igazi sportemberhez és összetartó közösséghez méltóan fejezte be a bajnokságot két bajnokcsapatunk az U-17, U-19.

Megalkuvást, lazsálást nem tűrve, dacolva a mérkőzések alatti pokoli hőséggel, és azzal a ténnyel, hogy mindenki a bajnok skalpját akarja, fiaink helytálltak. Bajnokhoz méltóan küzdöttek és nyertek. Az U-17 egy hét múlva (a feljutásért)  pályára lép, a „Bajnokok Ligájában”  A székesfehérvári Főnix FC-vel ide- és visszavágót játszik.  Ha ezen túljutunk (ebben hiszünk mindannyian !!!), akkor a Szekszárd-Haladás győztese ellen újabb kettős mérkőzés vár a fiatalokra. Sokan kérdezik, hogy egy bajnok csapat miért nem jut fel érdeme szerint !? Miért nem lehet örülni  igazán egy   bajnoki címnek ? Ez az MLSZ kompetenciája és versenykiírás szerinti döntése. Hogy ez miért és kinek jó ?  Talán a döntéshozók  jobban tudják…

Hétvégi eredmények:

U-19 Gerzó  Kft – Vác VLSE 0:4 (0:1)
Góllövők: Lédermayer (2),Pázmán,  Brucker

KOVÁCS  PÉTER – edző: Az utolsó fordulóban is akadt teljesíteni való feladat, a 100 lőtt gólt szerettük volna elérni ezen a mérkőzésen. A találkozó első 30 percében már el is érhettük volna a célt, de csak Pázmán tudott a kapuba találni egy szép akció után, 3 "ajtó-ablak" ziccer viszont kimaradt. Ezután a hazai csapatnak is voltak lehetőségei, "fiatal" támadósorunk elfáradt. A mérkőzés utolsó 10 percében viszont a csereként beálló "rutinos rókák" háromszor is betaláltak, így minden célt sikerült elérni, amit a szezon előtt kitűztünk! Szép volt Fiúk, Hajrá Vác!

U-17 Gerzó  Kft – Vác VLSE 1:2 (0:2)
Góllövő: Kakuk Erik
Edző: SCHWARCZ ZOLTÁN

Mindkét Csapat játékosainak, felkészítő szakmai stábjának gratulálunk !
Egyúttal köszönetet mondunk a mindig lelkes Szülőknek, akik csapataikkal végigkísérték a bajnoki évet !

Egy későbbi időpontban részletesen értékeljük a bajnoki évet.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK