Kecskeméten győzött U16-os csapatunk 2021 október 11Általános 289

Greff Ádám együttese 1–0-ra nyert a lila-fehérek otthonában.

U16:

2021. 10. 10., vasárnap, Kecskemét:

Kecskemét–Vác VLSE 0–1 (0–1)
Vác:
Oláh Dávid – Kiss Marcell, Szresen Dávid, Beszteri Mór, Magos Máté – Szenvedi Zsombor, Bóta Zsigmond, Kovács Balázs – Szandai Patrik, Csengődi Péte, Szabó Botond. Csereként pályára lépett: Makrai Botond, Kovács Zsombor, Földi Zsombor, Sidó Zalán, Szölgyén Koppány, Vas Bulcsú
Gólszerző: Bóta Zsigmond

Greff Ádám edző értékelése:

Végig nagy fölényben játszottunk. Ellenfelünk visszahúzódott a saját térfelére és masszív védekezéssel megpróbálta elrontani a támadójátékunkat, illetve labdaszerzés után kontratámadást indítani. Az első félidőben sikerült többször is megbontanunk a zárt védekezésüket, az egyik ilyenből született a vezető gólunk is. Ekkor nem gondoltam, hogy ez lesz az egyetlen találat a mérkőzésen. A második játékrészben pontatlanabbul játszottunk, de még így is adódott lehetőségünk a gólszerzésre, de nem koncentráltunk eléggé a befejezésre. Így meg kellett elégednünk a minimális győzelemmel. Gratulálok csapatomnak a három ponthoz, végre nem kaptunk gólt.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK