Ismét nem tudta legyőzni a Tarpát U16-os csapatunk 2023 október 25Általános 468

Nagy Gábor együttese 3–3-ra végzett a szabolcsiak ellen.

U16:

VÁC VLSE–TARPA SC 3–3 (2–1)
Vác: Buzás Zolta  Medvegy Kornél, Gubik Milán, Bugyinszki Maxim, Vass László  Kindricz Máté, Rácz Bendegúz, Lázián Tamás  Lukács Bánk, Deskó Gyula, Varga Gellért. Cserék: Péteri Vince, Pribelszki Máté, Forrai Levente, Velenczei Gergő, Sirkó Márk, Pesti Viktor
Gólszerző: Lukács Bánk (2), Sirkó Márk

Nagy Gábor edző értékelése:

"Sajnos ismét nem sikerült legyőznünk a Tarpa csapatát (a júniusi osztályozó mérkőzéseken sem tudtuk), pedig ezen a mérkőzésen is összességében mi nyújtottunk jobb teljesítményt – 3-szor is vezettünk, mégis meg kell elégednünk az egy ponttal. A hosszabbítás utolsó percében kaptuk a gólt, ami nagyon bosszantó, mert egy ilyen szituációban már nem szabad ilyen hibát elkövetni. De, most ilyen "passzban" vagyunk... sajnos jönnek a nagy hibák folyamatosan, amiket az ellenfelek ki is használnak... Próbálunk kijönni a "gödörből", amibe most belekerültünk."

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK