Ikszelt Kecskeméten az U17-es csapat 2021 március 22Általános 816

Szabados Tamás együttese 1–1-re végzett a Kecskemét otthonában, de a helyzetek alapján nyernie kellett volna.

U17:

Kecskeméti TE LA–Vác VLSE 1–1 (0–0)
Vác: Flamich – Rusvay B., Marosi, Makkos, Mezey – Szunyog, Bartha, Heinczinger, Kollarik – Varga L., Cs. Nagy.
Váci gólszerző: Varga László

Szabados Tamás edző értékelése:

Eltelt 3 meccs a rájátszásból és ez a második olyan mérkőzés volt, amelyen úgy érzem, többet érdemeltünk volna a játékunkat látva, mint amit az eredmény mutat. Azt, hogy nem elfogultság beszél belőlem, az ellenfél is elismerte a találkozó után, hiszen nagyon megbecsülik az egy pontot, amit el is hiszek, mivel hat 100% helyzetet hagytunk ki és még rengeteg létszámfölényes támadást vezettünk, amit sajnos egy kivételével nem tudtunk jól befejezni – a kapusba, kapu mellé és néha – féltve a környező madarakat – az égbe lövöldöztünk... Ezeket gyakorolnunk kell, mert hiába játszunk jól és szervezetten, sok párharcot megnyerve és rengeteg munkát belefektetve a mérkőzésbe, nehéz gól, illetve gólok nélkül nyerni. A győzelem már kijárna a fiúknak, de amit nekik is mondok az az, hogy Isten mindig döntetlenre játszik. Így most hiába érezzük azt, hogy kevesebbet kapunk, mint amit érdemelnénk a játék minősége alapján, ha teszünk érte, akkor visszabillen majd a mérleg nyelve...
A meccsről még annyit, hogy a játék képe alapján az egész mérkőzésen a levegőben lógott a vezetésünk, de jött a szokásos pechünk és egy bedobás után megcsúsztatott labda kiesett kapusunk kezéből, amit kihasznált ellenfelünk. Az, hogy jó úton vagyunk, jelzi az is, hogy a demoralizáló gól ellenére egy percen belül egyenlítettünk Varga László révén. Hozzátenném, hogy ettől a góllal végződő támadástól jóval nagyobb helyzeteink maradtak ki előtte 0–0-nál. Ettől függetlenül minden pontot megbecsülünk és gratulálok a fiúknak, minőségi játékot produkáltak. Büszke vagyok rajuk!!!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK