Ikszelt a REAC ellen U16-os csapatunk 2022 március 22Általános 557

Greff Ádám együttese első tavaszi bajnokiján 0–0-s döntetlent ért el Budapesten.

U16:

2022. 03.19., szombat, Budapest

REAC–Vác 0–0
Vác: Makrai Botond –Szresen Dávid, Bottó Bence, Beszteri Mór, Magos Máté – Földi Zsombor, Szenvedi Zsombor, Bóta Zsigmond – Szandai Patrik, Kovács Zsombor, Madaras Ákos. Csereként pályára lépett: Oláh Dávid, Osgyán Ákos, Csengődi Péter, Vas Bulcsú, Kozma András

Greff Ádám edző értékelése:

Már nagyon vártuk, hogy elkezdődjön végre a tavaszi szezon, sajnos nagyon hosszúra nyúlt a téli felkészülésünk. Az első fordulóban szabadnaposak voltunk, a következőt pedig betegséghullám miatt kellett elhalasztani. Két hete nem tudtunk tehát mérkőzést játszani, így nem volt ideális a felkészülésünk, ráadásul rögtön egy rangadóval kezdtünk a REAC ellen, hiszen a dobogóért küzd mindkét csapat.
Nagy harcot és kemény küzdelmet hozott a párharc, inkább a mezőnyben folyt a játék, minden területért meg kellett küzdeni, nem volt közönségszórakoztató mérkőzés. Az első félidőben meddő mezőnyfölényt tudtunk kialakítani, viszont a másodikban az ellenfél dominált, így a döntetlen igazságosnak mondható, maradt a két csapat közötti minimális pontkülönbség.
A jövő héten újabb kemény mérkőzés vár ránk, hiszen a bajnoki címre legesélyesebb, első helyezett Szeged látogat hozzánk. Jó kis erőfelmérő lesz számunkra
.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK