Ifjabb Szalai Attila jelenléte is segítette a felkészülésünket a szombati, Pereg elleni bajnokira 2022 november 25Általános 594

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 15. fordulójában felnőtt csapatunk az 5. helyen álló Lasselsberger-Pereg SE otthonában lép pályára. A pénteki edzést ifjabb Szalai Attila jelenléte dobta fel!

Szívesen írnánk, hogy Schmid Máté és Suhvasztov Danyiil Jurjevics után újabb játékossal bővült a Vác VLSE felnőtt csapatának kerete és ifjabb Szalai Attilát is sikerült leigazolnunk a török Fenerbahce-tól, azonban erre még egy kicsit várni kell… A viccet félretéve: csapatunk vezetőedzőjének, idősebb Szalai Attilának fia, a válogatott hátvéd, ifjabb Szalai Attila a válogatott mérkőzések után vasárnapig megérdemelt pihenőjét tölti itthon, és ennek keretében bekapcsolódott a pénteki edzésbe! A fiúk nagy örömmel fogadták a váci nevelésű válogatott labdarúgót, így nagyon jó hangulatú tréning lett a pénteki gyakorlásból és reméljük, hogy mindez segíti a csapat szombati sikerességét!

Sajnos továbbra is több hiányzóval kell szembenéznie idősebb Szalai Attila vezetőedzőnek, mivel sérült Kovács Dávid és Horváth Bálint is, utóbbit meg is műtötték. Sérült, de már leül a kispadra Flamich Gergely, Büki Dániel és Sós Roland, míg betegséggel küszködik Schmid Máté és Suhvasztov Danyiil Jurjevics. Öt sárga lap miatt pedig Vén Botond tölti eltiltását.

A Lasselsberger-Pereg SE–Vác VLSE mérkőzés szombaton 13 órakor kezdődik Kiskunlacházán.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK