Hoztuk a kötelezőt a Felsőpakony ellen 2024 április 14Általános 323

A Pest megyei I. osztály 23. fordulójában felnőtt csapatunk 2–1-re győzött a sereghajtó pakonyiak ellen!

PEST MEGYEI I. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG, 23. FORDULÓ

VÁC VLSE–FELSŐPAKONYI KSE 2–1 (1–0)
Vác, 100
néző. Vezette: Tóth Sz. (Soós K., Szabados T.)
Vác: Bajkán Balázs – Hugyecz Máté, Balogh Balázs, Marosi László, Szabó Bence – Dömök Enrikó (Szandai Patrik, 92.), Török Noel (Tóth Nándor, a szünetben), Nagy Zoltán – Rusvay Balázs, Varga Bence (Busák Levente, 77.), Vén Botond. Vezetőedző: Kovács Péter
Felsőpakony: Oroszi – Matyi, Hegyes, Mészáros D. (Nagy T., 64.), Varró (Romhányi, 38.), Honti, Sajgó (Oláh Z., 70.), Rainer, Farkas D. (Hajdu H. 79.), Gerhardt, Kréti. Vezetőedző: Megyesi László
Gólszerző: Török N. (17. – 11-esből), Nagy Z. (56.), ill. Farkas D. (67.)

Kovács Péter értékelése: – Mindig azokat a mérkőzéseket a legnehezebb behúzni, ahol abszolút esélyesnek számítasz a forma és a tabellán elfoglalt helyezés alapján. A Felsőpakony elleni találkozó is ezek közé tartozott és nehezen is nyerte meg a csapat. 2–0 után le kellett volna zárni a mérkőzést, a helyzeteink meg voltak hozzá, de mivel ezt nem tettük meg, eléggé izgalmas lett a vége. Ismét közepes játékkal sikerült nyerni, de most is csak a 3 pont a legfontosabb. Gratulálunk a srácoknak, csak így tovább! Szandai Patrik először lépett pályára a felnőttek között.

Ezzel a győzelemmel már a hetedik bajnokinkon maradtunk veretlenek, s tovább erősítettük pozíciónkat a tabellán – 31 ponttal már a 7. helyen állunk. Folytatás jövő héten szombaton, 16 órától a Perbál SC vendégeként.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK