Hiába vezetett, végül kikapott a BVSC-től U16-os csapatunk 2024 április 09Általános 187

Nagy Gábor együttese hazai pályán a BVSC-től kapott ki 3–2-re.

U16:

VÁC VLSE–BVSC 2–3 (1–1)
Vác: Buzás Zolta – Medvegy Kornél, Gubik Milán, Jakobszen Dávid, Mrázik Botond – Kindricz Máté, Rácz Bendegúz, Lázián Tamás – Lukács Bánk, Deskó Gyula, Karaba Kevin. Cserék: Péteri Vince, Jakus Mendel, Forrai Levente, Velenczei Gergő
Gólszerzőink: Karaba Kevin, Gubik Milán

Nagy Gábor edző értékelése:

„Sajnos a tavasszal a hazai pálya nincs velünk. Idén még nem sikerült mérkőzést nyernünk itthon. Pedig ezen a meccsen nagyon jól kezdtünk, a 2. percben már vezettünk egy nagyon szép támadás végén szerzett góllal. Aztán nem tudtuk megtörni az ellenfelet, sőt… ahogy az mostanában sajnos jellemző ránk, a hibáinkkal visszahoztuk őket a mérkőzésbe, és a BVSC élt is ezzel. A múlt héten tudtunk javítani a hibák és az ellenfél fordítása után, most sajnos nem és így egy „ikszes” meccset végül elveszítettünk a végén. Ilyen ez a szép játék…”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK