Hétgólos, fordulatos meccsen győztük le a Csömört, s továbbjutottunk 2024 március 07Általános 524

A Pest megyei Kupa 4. fordulójában felnőtt csapatunk izgalmas, fordulatos mérkőzésen 4–3-re győzött a Csömör vendégeként úgy, hogy a hazaiak 11 perc elteltével már kétgólos előnyben voltak.

PEST MEGYEI KUPA, 4. FORDULÓ

Csömör KSK –Vác VLSE 3–4 (3–3)
Csömöri Szabadtéri Sportközpont. Vezette:
Tóth Sz. (Visnyei Barnabás, Visnyei Bendegúz)
Csömör: Igar – Balaska (Nagy J.,85.), Deschelák, Tihanyi, Lückl – Krizsán, Klement (Áncsán 70.), Siskó (Kunz 70.) – Czakó, Szanyó (Dósa 70.) – Dencz (Rosta 70.). Vezetőedző: Illés Károly
Vác: Balogh D. – Hugyecz, Pap B., Balogh B., Szabó B. – Torda, Nagy Z., Dömök, Busák (Rusvay B., a szünetben, Tóth N., 76.) – Török N. (Varga B., 60.), Vén B. (Madaras, 65.) Vezetőedző: Kovács Péter
Gólszerzők: Czakó (9.), Krizsán (11.), Dencz (31.) ill. Nagy Z. (20., 26.), Török N. (41.), Hugyecz (58.)

A Pest Megyei Kupa sorozatában a megye II-es Csömör otthonában léptünk szerda este pályára. A kezdőrúgást – a helyiek meghívását elfogadva – a váci NB I-es bajnokcsapat sikeredzője, egyben legutóbbi NB III-as csapatunk trénere, Csank János végezte el!

A mérkőzés a mieink szempontjából rosszul indult, két szöglet után szerzett két fejes góllal már a 11. percben kétgólos előnybe kerültek a hazaiak. Szerencsére ettől nem zuhantunk össze, Nagy Zoltán hat perc leforgása alatt duplázott, de 31. percben Dencz szabadrúgása a hálónkban landolt, ezzel újra vezetéshez jutott a Csömör. A 41. percben azonban jött Török Noel távoli ívelése, ami behullott a hazai kapuba, így döntetlennel mehettek pihenőre a csapatok.

A második játékrészben aztán végre megszereztük a várv)a-várt előnyt, az 58. percben egy bal oldali beadás után Hugyecz közelről továbbított a hálóba! Ezzel először vezettünk a meccsen, és ezzel a találattal végül a továbbjutást is sikerült kiharcolnunk.

A kupa következő fordulójában, március 20-án szerdán, 15:30-tól a Viadukt Biatorbágy vendégei leszünk.

(csomorsport.hu alapján, fotó: csomorsport.hu)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK