Hét gólt szerezve nyert U14-es csapatunk! 2022 november 07Általános 604

Kovács Péter együttese 7–2-re győzte le a Dalnoki Akadémiát.

U14:

Vác VLSE–Dalnoki Akadémia 7–2 (3–0)
Vác
: Csikós Levente – Graf Zalán, Turcsányi Gergő, Beszteri Bertalan, jakab Noel – Karaba Kevin, Csákvári Márton, Bak Mátyás – Mészáros Ádám, Sirkó Márk, Kocsis András.  Csereként pályára lépett még: Pesti Viktor, Fejes András, Greff Levente, Berkenstein Sebastian, Schlenk Botond, Kiss Benjámin, Heller Benjámin.
Gólszerzőink: Berkenstein Sebastian (3), Sirkó Márk (2), Karaba Kevin, Csákvári Márton.

Kovács Péter értékelése:

„A hétvégét végre sikerélménnyel és győzelemmel zárták a Srácok! A mérkőzés elejétől esélyt sem adtak az ellenfélnek, rengeteg gólhelyzetet alakítottak ki és szép gólokat lőttek. Mindenki fegyelmezetten próbálta meg betartani a megbeszélt taktikai dolgokat és mellette még magabiztosan, felszabadultan futballoztak. A cserék után is megmaradt ez a domináns játék, az iram és a támadások hatékonysága sem csökkent. Az ellenfélnek komoly gólhelyzete nem volt, két szerencsétlen szerelési kísérlet utáni 11-esekből kaptuk a két gólt. A gólkülönbség nagysága volt csak kérdéses a végén, ami végül öt gól lett. Gratulálok a Srácoknak, mindenki hozzátette a magáét ehhez a magabiztos győzelemhez!!!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK