Hét gólt szerezve győzött a Soroksár ellen U14-es csapatunk! 2022 május 19Általános 543

Nagy Gábor együttese az utolsó fordulóból előrehozott meccsen szerdán 7–3-re nyert.

U14:

VÁC VLSE–SOROKSÁR SC 7–3 (2–2)
Vác VLSE:
Buzás Zolta – Réti Bálint, Bugyinszki Maxim, Gubik Milán, Vass László – Jakobszen Dávid, Kindricz Máté, Rácz Bendegúz – Lázián Tamás, Lukács Bánk, Szklenár Koppány. Csereként pályára lépett: Majer Botond, Jakus Mendel, Medvegy Kornél, Deskó Gyula, Forrai Levente, Péteri Vince

Nagy Gábor edző értékelése:

Kicsit megzavart minket az a szerda kora esti kezdés, mert 10 perc alatt kétgólos hátrányba kerültünk két nagy védelmi hiba miatt. De, a CSAPATUNK erejét mutatja, hogy nem zuhantunk össze, és még az első félidőben sikerült egyenlítenünk. Nagyon kellett a szünet, hogy egy kicsit "rendezzük a sorokat és a fejeket"! A mai napon végre a pontrúgásaink (szögleteink) nagyon eredményesek voltak. Négy gólt is ilyen játékhelyzet után szereztünk. Sok jó teljesítmény akadt ma, ezért tudtunk végül ilyen nagyarányú győzelmet elérni a jó erőkből álló Soroksár ellen. Továbbra is nagy a harc a dobogóért! Izgalmas lesz a szezon vége!"

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK