Hegedűs Csaba értékelte az U13-as csapat szezonját 2024 június 24Általános 605

Június 20-án, csütörtökön megtartotta az U13-as csapat utolsó edzését a szezonban. Hegedűs Csaba a következőképpen értékelte a srácok idei szezonját:

Nagyon pozitívan értékelem a 2023/24-es szezonunkat – vágott bele Hegedűs Csaba, edző, körzetközpont vezető. – Először is, 23 fősre nőtt a csapatunk létszáma, aztán két bajnokságban is el tudtunk indulni, így a 23 játékos versenyeztetése hétről-hétre meg volt oldva. Az „A” csapatunk az MLSZ Regionális Közép B csoportban a 2. helyen végzett egy ponttal lemaradva az első helyezettől. Mi rúgtuk a legtöbb gólt és mi kaptuk a legkevesebbet, 3 vereség és egy döntetlen mellett 18 győzelem szerepel a címerünk mellett!
A jó szereplésünk ellenére mégis azt emelném ki, hogy a 23 gyerkőc folyamatosan tudott fejlődni. Ez az edzéseknek és a folyamatos versenyeztetésnek köszönhető, egész évben szinte minden hétvégén volt valamilyen eseményünk. Télen a holt időszakban futsal bajnokságba is neveztünk szintén 2 csapattal, ahol az egyik alakulat a 2. helyezést érte el. Csapatunkból az MLSZ Körzet Központ Regionális Közép-csoport válogatottjába 3 játékosunk is bekerült, ezzel a Vác VLSE biztosította a legtöbb gyerkőcöt, méghozzá Sándor Mátét, Babella Mátét és Balogh Krisztiánt. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a szülőknek, hogy ezt az intenzív szerepeltetést segítették és támogatták!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK