Hátrányból fordítva győztük le a Pilist 2023 április 24Általános 780

Felnőtt csapatunk úgy verte meg ellenfelét 2–1-re, hogy az U17-es együttes játékosa, Varga Bence szerezte a győztes gólt!

PEST MEGYEI I. OSZTÁLY, 25. FORDULÓ

Vác VLSE–Pilisi LK-Legenda Sport 2–1 (1–1)
Vác, 100 néző. Vezette: Nemes A. (Kovács L., Bíró R.)
Vác: Bajkán Balázs – Rusvay Balázs, Marosi László, Hegedűs Csaba, Szabó Bence – Sós Roland, Nagy Zoltán, Török Noel – Vén Botond, Kakuk Erik (Geschitz Áron, 74.), Torda Patrik (Varga Bence, 74.). Vezetőedző: Kovács Péter
Pilis: Isztolyka – Nemes B., Krizsán M., Csikós (Kiss B., a szünetben), Sárán – Krizsán B., Kucsván Mi. (Félix, 57.), Bán, Gyökér – Genczler (Kucsván Ma.,a szünetben), Csepregi (Hegedűs B., 70.). Vezetőedző: Miklósvári János
Gólszerző: Hegedűs Cs. (35.), Varga B. (86.), ill. Marosi (28. – öngól)

A vezetést a pilisiek szerezték meg a 28. percben, egy indítás után Marosi haza akarta adni a labdát, de Bajkán eközben kijött a kapujából, így hazaadás helyett öngól lett a vége, mivel a labda az üresen maradt kapuba gurult… (0–1). Szerencsére ettől nem tört össze csapatunk, hét perccel később egy szöglet után Hegedűs Csabához került a labda, aki befelé tolt egyet, majd a 16-osról gyönyörűen csavart a bal felső sarokba (1–1)!  A szünet után tovább támadtunk a győztes gól megszerzéséért, amely a 86. percben össze is jött! Az U17-es csapat csereként beállt játékosa, Varga Bence Vén Botond baloldali beadását sarokkal továbbította a hálóba, megszerezve ezzel első találatát a felnőtt csapatban (2–1)!
Folytatás szombaton, 16:30-tól a Veresegyház vendégeként. Csapatunk megerősítette helyét a bajnokság 12. helyén, jelenleg 24 pontunk van már.

A TELJES MÉRKŐZÉS FELVÉTELE ITT!

https://www.youtube.com/watch?v=Qe4ULElgfoQ

Kovács Péter értékelése:

Minden héten valamivel meglepnek minket a Srácok. Most a balszerencsés öngól utáni reakciójuk volt elképesztő! Nem estek össze, hanem ugyanolyan elszántan és határozottan játszottak, mint előtte. Sok lehetőséget alakítottak ki már a bekapott gól előtt is és uralták a játékot. Az egyenlítés szinte "természetes" volt a játék képe alapján. A második félidőben is mindent megtettek a győzelemért és megérdemelten szerezték meg a győztes gólt! Az ellenfélnek komolyabb gólhelyzete nem akadt a találkozón, ez sok mindent elárul a védekezésről. Talán a szezon legmagabiztosabb és legjobb játékát nyújtották, egy jó Pilis ellen! Csak óriási kalapemelés a Csapat előtt, nagy volt Srácok!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK