Hat pontot hoztunk Pestszentlőrincről 2020 november 30Általános 527

A Deák Ferenc „Bamba” Sporttelepen, esős, hideg időben,  kiváló  műfüves pályán léptek pályára...

A Deák Ferenc „Bamba” Sporttelepen, esős, hideg időben,  kiváló  műfüves pályán léptek pályára serdülő csapataink. A hazaiak mindkét korosztálya a középmezőnyhöz tartozik az U-15-nek számos meglepő jó eredménye van az élmezőny csapatai ellen.

SZAC – Vác VLSE 1:2 (1:0)

Vác VLSE: Juhász – Mezey (Tóth), Hegedűs(Makkos T.), Bartha, Horváth, Bezeczki (Makkos G.)Scheibert, Kukta (Nagy) Cs.Nagy, Balogh, Rusvay
Csere: Horváth B. Varga, Horváth R,
Góllövő: Horváth M, Cs. Nagy
Edző: Greff Ádám

Küzdelmes első félidőt hozott a mérkőzés. Támadóan lépett fel a hazai csapat és többet is birtokolta a labdát. Sajnos 11-est is hibáztunk. Egy egyéni védelmi hibát kihasználva megszerezték a vezetést. A második félidőben számos változtatás történt a csapatokban, de a játék képe nem változott. Pontatlanul játszott a Vác, annál lelkesebben a SZAC. A 60. percben Horvátegyenlített, amely jót tett a mérkőzésnek. A 80. percben egy bal oldali szabadrúgás Cs.Nagy végzett el, melyet a hazaiak kapusa alaposan „benézett”, ezzel megszereztük a vezetést, egyúttal a győzelmet is.

SZAC – Vác VLSE 2:4 (0:0)

Vác VLSE: Hámori(Pintér) – Marosi, Pikács, Palágyi, Gajdor(Orgoványi), Varga, Szunyog, Csölle, Kollarik(Szabó), Tar(Kocsis)
Góllövő: Varga (2), Kocsis, Palágyi
Edző: Burzi Attila

Kiváló első félidőt produkáltak a csapatok. Stílusosan játszó Vác és szervezettem védekező SZAC volt látható a pályán. A játék számos  elemét láthattuk,a  Vác többet birtokolta alabdát, szép labdakihozatalok, létszámfölény a középpályán, szélen vezetett támadások…stb, de  gól nem született. A második félidő hatgólt hozott. Kocsis,Palágyi, Varga góljaival 0:3 ra elhútunk. Horváth két szabadrúgás góllal szépített, majd Varga a 80. percben - egyéni akcióval - beállította a végeredményt.


Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK