Hat gólt vágott a Pénzügyőrnek U14-es csapatunk 2021 november 27Általános 343

Nagy Gábor együttese az utolsó őszi hazai mérkőzésén parádézott.

U14:

VÁC VLSE–PÉNZÜGYŐR SE 6–0 (2–0)
Vác: Buzás Zolta – Réti Bálint, Rácz Bendegúz, Gubik Milán, Bugyinszki Maxim – Péteri Vince, Forrai Levente, Szklenár Koppány – Bajkó Levente, Lázián Tamás, Vass László. Csereként pályára lépett: Majer Botond, Deskó Gyula, Stircula Ákos, Varsi Zalán
Gólszerzők: Lázián Tamás (2), Szklenár Koppány (2), Gubik Milán, Vass László

Nagy Gábor edző értékelése:
Az utolsó hazai mérkőzésünk volt a mai az őszi szezonban. Az első félidőben jól játszottunk, sok szép támadást vezettünk és sokszor kerültünk az ellenfél kapuja elé, de a helyzetek többségét sajnos ekkor még elpuskáztuk. A második félidőben a játékunk talán egy kicsit visszaesett, mégis több találatot tudtunk szerezni, mint az első játékrészben. Ekkor a góljainkat főleg pontrúgások után szereztük. Az egész meccsen nagyon jól rúgtuk a szögleteket és a szabadrúgásokat, szinte minden ilyen szituáció után sikerült helyzetet teremtenünk."

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK