Hat gólt szerzett a Gloriett ellen U14-es csapatunk 2021 május 10Általános 640

Nagy Gábor együttese remek játékkal 6–2-re győzött.

U14:

Vác VLSE–Gloriett 6–2 (3–2)
Vác: Rási Zalán Marinovszky Tamás, Farkas Gergő, Pitz Olivér, Schäffer Sándor Madai András, Cserni Ákos, Molnár Bence Ónodi Csongor, Együd Barnabás, Mikesy Gellért
Csereként pályára lépett: Drozdz Dominik, Pető Zsombor, Nagy Titusz, Nagy Zalán
Gólszerzőink: Együd Barnabás, Cserni Ákos, Madai András, Pető Zsombor, Drozdz Dominik

Nagy Gábor, U14-es csapatunk edzőjének értékelése:

A múlt hét után ismét rangadót játszottunk. És a mai teljesítmény végre olyan volt játékban és hozzáállásban is –,amilyennek lennie kell egy ilyen mérkőzésen! Nagyon jó csapatot sikerült nagyon jó játékkal legyőznünk. Az elején sajnos most is nagyon "rágörcsöltünk" a mérkőzésre, de az első – szerencsés körülmények között született – gólunk után sikerült leküzdeni ezt, és utána már jöttek a gólok, a szebbnél-szebb támadások, jó megoldások. A jó futball mellett nagyot küzdöttek a srácok, nagyon akarták ezt a győzelmet! Érződött rajtuk, hogy szeretnék kijavítani a múlt heti rossz mérkőzést és ez tökéletesen sikerült is nekik. Gratulálok! Nagyon értékes és fontos győzelem volt ez!"

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK