Hat gólt szerezve nyert U16-os csapatunk! 2021 október 18Általános 762

Greff Ádám együttese a Törökszentmiklóst 6–1-re ütötte ki.

U16:

2021. 10. 16., szombat, Vác, Reménység pálya:

Vác VLSE–Törökszentmiklós 6–1 (5–0)
Vác:
Oláh Dávid – Kiss Marcell, Bottó Bence, Beszteri Mór, Mátrai Tamás – Szresen Dávid, Bóta Zsigmond, Kovács Balázs – Szandai Patrik, Kovács Zsombor, Szabó Botond. Csereként pályára lépett: Rási Zalán, Sidó Zalán, Vas Bulcsú
Gólszerzőink: Bóta (2), Szandai (2), Beszteri, Kovács Zs.

Greff Ádám edző értékelése:

„Ez már a harmadik mérkőzésünk, amikor a második félidőre visszaesik a teljesítményünk – ezekből egyébként két győzelem és egy döntetlen a mérleg. Mivel fizikálisan rendben van a csapat, ezért egyértelműen a koncentráció és a figyelem szintje esik vissza, körülbelül a 60. perctől. Ennek az okát sürgősen meg kell találnom, és közösen javítani rajta, mert az erősebb csapatok könyörtelenül ki fogják ezt használni. Most az első félidőben pontosan és ötletesen játszottunk, szép gólokat szereztünk. A másodikban is megvoltak a helyzeteink, de pontatlanul játszottunk, ráadásul hátul elég volt egy kihagyás és gólt kaptunk belőle. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK