Hat gólt szereztünk a Gyömrő ellen, Vén Botond mesterhármast szerzett! 2022 november 07Általános 706

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 12. fordulójában felnőtt csapatunk 6–3-ra győzött hazai pályán a Gyömrő ellen!

PEST MEGYEI I. OSZTÁLY, 12. FORDULÓ

VÁC VLSE–UFC GYÖMRŐ 6–3 (2–0)
Vác, 100 
néző. Vezette: Kéri I Z. (Balogh I Z., Krózser A.)
VÁC: Fehér Á. – Schmid, Rusvay B., Pap B., Fördös – Nagy Z., Hegedűs Cs., Török N. (Heinczinger, 72., Marosi 83.), Sorecz (Cs. Nagy 83.) – Konkoly (Hugyecz, 80.), Vén B. (Csölle, 83.). Vezetőedző: Szalai Attila
GYÖMRŐ: Bessenyei – Matyó, Nagy A.(Sándor J., 44.), Gyurkó, Nyíri – Horváth P., Pintér, Rontó (Tóth Á., a szünetben), Kécza (Kun, 70.) – Pálinkás Á. (Vonnák, a szünetben), Földes (Potocska, a szünetben). Vezetőedző: Balogh istván
Gólszerző: Vén B. (74., 80., 81.), Rusvay B. (32.), Konkoly (44.), Sorecz (61.), ill. Tóth Á. (52., 85. – a másodikat 11-esből), Horváth P. (91.)

Egymás után a második hazai meccsünket játszotta felnőtt csapatunk, a Gyömrő ellen mindenképpen a győzelem szándékával léptünk pályára.
Az első félóra nem hozott gólt, azonban a 32. percben Rusvay Balázs találatával megszereztük a vezetést – védőnk a kapusról kipattanó labdát lőtte a hálóba. A félidő lefújása előtt már kettővel vezettünk, Vén húzott el a kapus mellett, majd Konkoly Leonhoz passzolt, aki közelről a hálóba lőtt! A szünet után szépítettek a vendégek szabadrúgásból, majd a 61. percben visszaállítottuk a kétgólos különbséget Sorecz szabadrúgása révén! Aztán elindult a Vén Botond-show, támadónk hét perc leforgása alatt háromszor is betalált a gyömrői kapuba, tehát klasszikus mesterhármast szerzett! A hajrában aztán még „kozmetikáztak” a gyömrőiek az eredményen, így 6–3-as váci siker lett a találkozó vége!

Folytatás szombaton a Dunavarsány vendégeként 13:00 órakor.

Szalai Attila: – Mérhetetlenül büszke vagyok a srácokra! A hetek óta tartó görcsös győzni akarás most végre könnyedt, élvezhető játékká alakult át. Egyedül a végjáték 2 kapott gólját bánom, ezek elkerülhetőek lettek volna, de most nem foglalkozunk ezzel, készülünk a jövő hétre.

 (Fotó: Daru Andrea)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK