Három mérkőzés vár a következő egy hétben felnőtt csapatunkra 2022 szeptember 09Általános 662

A következő egy hétben a Vác VLSE-re három mérkőzés vár, kettő a Pest megyei I. osztályban, egy pedig a Pest megyei Kupában – utóbbiban váci rangadóra kerül majd sor.

Csapatunk a Pest megyei I. osztályú bajnokság 4. fordulójában holnap, azaz szeptember 10-én, 16:30 órától a bajnokság 11. helyén álló Felsőpakonyi KSE otthonában lép pályára.

Ezt a jövő héten szerdán, szeptember 14-én, 16:30-tól egy Pest megyei Kupamérkőzés követi – a héten dőlt el, hogy az ellenfelünk a megye II-es Vác-Deákvár SE csapata lesz, így váci rangadóra kerül majd sor a deákvári sporttelepen!

Jövő szombaton, szeptember 17-én, 10:00 órától pedig a Pest megyei I. osztályú bajnokság 5. fordulójában a Viadukt SE-Biatorbágy csapatát fogadjuk hazai pályán, a váci stadionban. A találkozót az ellenfél kérésére rendezzük meg a délelőtti órákban.

Mindenkit szeretettel várunk a mérkőzésekre!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK