Három győzelem, két vereség U13-as csapatunk tavaszi mérlege 2021 április 06Általános 666

U13-as együttesünk tavaszi meccseit Schlemmer Balázs edző most egyben értékelte:

Jászberény–Vác VLSE 1–4

"Az első 10-15 perc a ritmus felvételéről szólt! Sok edzőmeccset játszottunk, ahol általában nem mi domináltuk a mérkőzéseket, ezért úgy éreztem, meglepő volt a játékosoknak, hogy nekünk kell kezdeményezőbben fellépni. Szerencsére a mérkőzés végére belelendültünk a játékba, és nagyobb arányú is lehetett volna a győzelem."

Vác VLSE–Balassagyarmat 5–4

"Az első félidőben kicsit dekoncentráltan játszottunk, sok volt a hiba, lassúak voltak a labdakihozatalaink, ezért az ellenfél nagyrészt le tudta tolódni a támadásainkat, és ezekből labdákat tudtak szerezni, amiből jól indultak meg a kapunk felé és rendre veszélyesek voltak. A szünetben átbeszéltük a problémákat, és egy sokkal határozottabb fellépést kértem a srácoktól, amit szinte tökéletesen meg is oldottak, így sikerült kétgólos hátrányból megfordítani a mérkőzést."

Monor–Vác VLSE 2–0

"Egyénileg jó képességű csapat ellen játszottunk, akik az első 15 percet nagyon jól megoldották. Utána átvettük az irányítást és már a félidő vége előtt meg is fordíthattuk volna az eredményt, de sajnos taktikai fegyelmezettségek vagy rossz egyéni döntések miatt nem sikerült betalálni. Az egész második félidőt sikerült végig dominálnunk, de sajnos nem sikerült a kapuba találnunk, az ellenfelünk viszont kihasználta egy pillanatnyi taktikai fegyelmezetlenségünket, így sikerült 2–0 arányban megnyerniük a mérkőzést. Gratulálok a srácoknak, mert ilyen játékkal nem „szégyen” a vereség!"

MTK–Vác VLSE 11–0

"Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, akik sajnos esélyt sem adtak nekünk. Fizikálisan, döntéshozatalban, sebességben egy más dimenziót képviselő csapat ellen játszottunk, akik nagyon éretten futballoztak, így megérdemelten nyerték meg a mérkőzést ilyen arányban. Előzetesen is erre számítottam, viszont maximális gratuláció jár a srácoknak, mert 1 másodpercig nem csüggedtek, és voltak nagyon szép megoldások, jó döntések, szép labdakihozatalok. Mivel sajnos a mérkőzés nagy részében a labdát próbáltuk megszerezni, az utolsó passzokra, az utolsó megoldásokra nem maradt kellő energia."

Vác VLSE–Mészöly Focisuli 2–0

"A hirtelen jött meleg rányomta a bélyegét az első félidőre, mind a 2 csapat nagyon lassan futballozott. A mi játékunkat a pálya talaja sem segítette, de a második félidőre sikerült feljebb kapcsolni és megérdemelten 2 gólt szerezni. Voltak szép egyéni megoldások, támadásvezetések, így megérdemeltnek érzem a megszerzett 2–0-s győzelmet."

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK