Három góllal kikapott Peregen felnőtt csapatunk 2022 november 27Általános 487

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 15. fordulójában a Pereg 4–1-re legyőzte a Vác VLSE-t.

PEST MEGYEI I. OSZTÁLY, 15. FORDULÓ

LASSELSBERGER PEREG SE–VÁC VLSE 4–1 (2–1)
Kiskunlacháza, 200
néző. Vezette: Nemes A. (Balogh I. Z. ,Weil)
PEREG: Iváncsik – Nemes B., Mag (Valenta, 69.), Dos Santos, Novák L. (Horváth D., 74.), Czifra (Bathó, 80.), Talabér (Ködöböcz, 87.), Falusy, Grecsó, Zsigmond (Pokorádi, 85.), Youla. Technikai vezető: Hegedűs Márk
VÁC: Fehér Á. – Schmid K., Rusvay B., Pap B., Makkos (Sós, 65.) – Nagy Z. (Hugyecz, 89.), Hegedűs Cs., Heinczinger (Fördös, 65.), Sorecz – Török N. (Cs. Nagy, 34.), Konkoly (Marosi, 79.). Vezetőedző: Szalai Attila
Gólszerző: Youla (29., 67. – a másodikat 11-esből), Zsigmond (25.), Grecsó (84.), ill. Sorecz (9.)

Jól kezdtük a mérkőzést, a 9. percben Sorecz 13 méteres remek lövése a kapuban kötött ki, ezzel vezetést szereztünk. A hazaiak a 25. percben egyenlítettek Zsigmond góljával, majd a korábbi NB I-es támadó, Souleymane Youla (aki a hírek szerint a megye I-ben is élvonalbeli szintű fizetést kap…) góljával kettőre növelték előnyüket. A szünet után Makkos szabálytalankodott a 16-oson belül ellenfelével szemben, ezért 11-est kapott a Pereg. A büntetőt Youla váltotta gólra, majd a kegyelemdöfést Grecsó adta meg, aki a 84. percben szerezte meg a peregiek negyedik gólját. A vereség miatt csapatunk továbbra is a bajnokság 14. helyén áll.
A folytatást, egyben az őszi szezon zárását a Gödöllő elleni elhalasztott mérkőzés pótlása jelenti december 10-én, 13 órakor Vácott.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK