Győzelemmel zárta az őszi szezont U17-es csapatunk 2022 november 29Általános 668

Greff Ádám együttese 4–1-re győzött az MVSC Miskolc vendégeként és a 3. helyen fordulhat a tavaszra.

U17:

2022. 11.26., szombat, Onga:

MVSC Miskolc–Vác VLSE 1–4 (0–1)
Vác:
Oláh Dávid – Mátrai Tamás, Bottó Bence, Beszteri Mór, Kozma András – Kovács Balázs, Magos Máté, Szenvedi Zsombor – Osgyán Ákos, Kovács Zsombor, Madaras Ákos. Csereként pályára lépett: Makrai Botond, Varga Bence, Bóta Zsigmond, Földi Zsombor
Gólszerzőink: Osgyán, Beszteri, Kovács Zs., Varga B.

Greff Ádám edző értékelése:

„Nem túl jó előjelekkel vágtunk neki az utolsó fordulónak, volt pár hiányzónk és néhányan nem voltak teljesen egészségesek, ennek megfelelően elég kishitűen kezdtük a mérkőzést, amire majdnem ráfáztunk.
Viszont a cserék jól sikerültek és egy szinttel feljebb tudtunk kapcsolni; a játékosaim végre azt nyújtották, amit valójában tudnak, így a hajrára már csak a gólarány volt kérdéses.
Gratulálok CSAPATOMNAK az őszi teljesítményéhez, az U17-es dobogóhoz és ahhoz, hogy az U19-ben is rendre megállták a helyüket. Hajrá, Vác!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK