Győzelemmel zárta az őszi szezont U16-os csapatunk 2023 december 11Általános 471

Nagy Gábor együttese az Eger otthonában egy góllal „kiszenvedte" a sikert!

U16:

EGER–VÁC VLSE 0–1 (0–0)
Vác: Buzás Zolta – Medvegy Kornél, Jakobszen Dávid, Bugyinszki Maxim, Mrázik Botond – Gubik Milán, Lázián Tamás, Rácz Bendegúz – Varga Gellért, Deskó Gyula, Vass László. Cserék: Péteri Vince, Galba Zsombor, Jakus Mendel
Gólszerző: Medvegy Kornél

Nagy Gábor edző értékelése:

„Az őszi szezon utolsó meccsén az utolsó helyen álló Eger otthonába látogattunk, ahol sikerült „kiszenvednünk” a győzelmet és az ezért járó három pontot, így a 4. helyen állunk jelenleg és innen várjuk majd a tavaszi folytatást! Ezen a mérkőzésen sajnos ismét nem sikerült kihasználnunk az ellenfél kapuja előtt adódó lehetőségeinket, ezért nagyon nehézre sikeredett ez a találkozó is, de egy jól elrúgott szabadrúgás után (amit a kapus csak kiütni tudott, pont az érkező játékosunk elé) sikerült gólt szereznünk és ezzel megnyertük a mérkőzést.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK