Győzelemmel zárta az évet U16-os csapatunk 2021 december 14Általános 569

Greff Ádám együttese négy góllal győzött a Debreceni SI vendégeként.

U16:

2021.12.11., szombat, Debrecen

Debreceni SI–Vác VLSE 0–4 (0–3)
Vác
: Oláh Dávid – Kiss Marcell, Bottó Bence, Beszteri Mór, Magos Máté – Szresen Dávid, Szenvedi Zsombor, Kovács Balázs – Szandai Patrik, Kovács Zsombor, Madaras Ákos. Csereként pályára lépett: Makrai Botond, Csengődi Péter, Földi Zsombor, Sidó Zalán, Vas Bulcsú, Bóta Zsigmond, Kozma András
Gólszerző: Kovács Zs. (2), Kovács B., Csengődi

Greff Ádám edző értékelése:

„Az utolsó fordulónk alaposan elhúzódott egy halasztás miatt, így ősszel is mi fejeztük be legkésőbb a szezont. Viszont legalább még volt tétje a decemberi edzéseknek is – szerencsére teljes kerettel készülhettünk és a 23 fős keretből csak egy hiányzóm volt. A srácok komolyan is vették az utolsó megmérettetést, a hosszú utazás ellenére frissen, jó hozzáállással, magabiztosan játszottunk. Csak a gólkülönbség volt kérdéses, győzelmünk lehetett volna nagyobb arányú is a helyzetek alapján, de ne legyünk telhetetlenek. Külön öröm, hogy nem kaptunk gólt. Gratulálok csapatomnak a győzelemhez és a mutatott játékhoz. Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Hajrá Vác!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK