Győzelemmel kezdte a tavaszi idényt az U-13 Vác VLSE – Balassagyarmat SE 4:2 (2:0) 2018 március 02Általános 398

Dunakeszin műfüves pályán (mint hazai csapat) lépett pályára U-13 korosztályunk. Kezdő csapat: Hámori -...

Dunakeszin műfüves pályán (mint hazai csapat) lépett pályára U-13 korosztályunk. Kezdő csapat: Hámori - Pikács, Varga, Gajdor, Ceglédi, Szunyog, Vén Á., Vén B., Tar Killarik, Marosi
Cserék: Boda, Szabó, Votka, Kövesdi
Góllövők: Szunyog, Marosi, Varga, Votka

 

Letakarított műfüves pályán, ragyogó napsütésben kezdődött a mérkőzés. Csapatunk jól kezdett, mezőnyfölényt alakított ki, többet birtokoltuk a labdát. Számos gólszerzési lehetőségünk volt, melyből az első félidőben kettőt értékesítettünk. A második félidő elején sem változott a játék képe. Sajnos egy védelmi rövidzárlat miatt szépített az ellenfél, sőt 11-ből egyenlített is. Lelkes, kombinatív játék és több egyéni jó teljesítményt meghozta az eredményt, amely újabb két váci gólt hozott. Ezzel 4:2-re megnyertük a mérkőzést.

Gulyás Gábor (edző): Az első félidő alapján úgy tűnt, hogy ez egy sima mérkőzés lesz. A második félidőben két könnyen elkerülhető gólt kaptunk. Ezt követően jól játszottunk, lőttünk két kapufát is. A csapat erejét bizonyítja, hogy döntetlen után nem adtuk fel, ismét gólokat tudtunk rúgni, ezzel megnyertük a találkozót.

Fiatalabb korosztályunk U-12, 3:3-as félidő után 8:3-ra kikapott.
U-13 csapatnak gratulálunk, U-12 csapatnak pedig jobb szereplést kívánunk!

Hajrá Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK