Győzelemmel hangoltunk a bajnoki rajtra 2023 február 13Általános 726

A tavaszi szezon előtti utolsó felkészülési mérkőzésen felnőtt csapatunk szombaton 8–0-ra legyőzte a Nógrád megyei I. osztályú Érsekvadkertet.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Vác VLSE–Érsekvadkert SE 8–0 (3–0)
Vác:
Fehér Á. (Balogh D.) – Hugyecz, Marosi, Hegedűs Cs., Tóth N. – Ceglédi, Tölgyes Á., Nagy Z. – Rusvay B. (Horváth B.), Torda P., Vén B.
Gólszerzők: Torda P. (5), Rusvay B., Hegedűs Cs., Nagy Z.

Kovács Péter vezetőedző értékelése:

„Az utolsó felkészülési mérkőzésen már a Vecsés elleni bajnokira gyakoroltunk és ennek megfelelően igyekeztünk 90 perces meccsterhelést adni a játékosoknak. Jó iramban és kellően koncentráltan futballoztak a srácok, az első 30 percben kifejezetten összeszedetten és agresszívan játszottak a vadkertiek is. Természetes volt, hogy az idő előrehaladtával "nyílt az olló", egyre nagyobb fölényben játszottunk. Szép támadások és pontrúgások után is betaláltak a srácok, főleg a befejezéseket lehetett gyakorolni a második félidőben. A célját elérte a találkozó, egyre nagyobb az összhang a csapaton belül játék közben is, és a posztokra is nagyjából megtaláltuk a megfelelő játékosokat. Jövő hétvégén kiderül, mennyire sikerült a felkészülés – nagyon bízunk a Srácokban!”

E hét szombatján már bajnoki pontokért megy a küzdelem, a Pest megyei I. osztályú bajnokság 16. fordulójában csapatunk 14 órától a Vecsési FC otthonában lép pályára!

Vasárnap egyébként U19-es csapatunk játszott végül a Váchartyánnal és a hartyániak 5–2-re nyerték meg a felkészülési mérkőzést.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK