Győzelem Salgótarjánban 2024 január 29Általános 536

Soros felkészülési mérkőzésén felnőtt csapatunk Nagy Zoltán duplájával 2–1-re győzött az SBTC vendégeként!

Salgótarjáni BTC–Vác VLSE 1–2 (0–0)
Salgótarján.
Vác:
Bajkán Balázs (Balogh Dániel) – Hugyecz Máté (Pap Botond), Balogh Balázs, Marosi László (Busák Levente), Tóth Nándor – Sós Roland (Geschitz Áron), Nagy Zoltán, Dömök Enrikó (Torda Patrik) –Rusvay Balázs, Vén Botond (Kovács Zsombor), Szabó Bence. Vezetőedző: Kovács Péter
Gólszerzőnk: Nagy Zoltán (2).

Kovács Péter vezetőedző értékelése:

„Egy kifejezetten jó iramú, kemény mérkőzést játszottunk a Salgótarján ellen. Mindkét csapat más-más fázisban van a felkészülési szakaszában, ezért kicsit frissebbek voltunk ma a hazai csapatnál. Amit játszani szeretnénk a tavasszal, azt megfelelően tudtuk gyakorolni. Nyilván van még mit javítani, de az összkép nagyon biztató volt! Fel tudták venni a srácok a versenyt egy NB III-as csapattal és a játékban szerintem a hazaiak fölött voltunk a mérkőzés nagyobb részében. Nagy „Zé” két távoli lövésével megérdemelt volt a siker, aminek nem tulajdonítunk nagy jelentőséget, de örülünk neki! Építkezünk tovább.”

Folytatás február 2-án, pénteken, 18 órától a Vác-Deákvár SE ellen Diósjenőn!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK