Győzelem és egy döntetlen a Rákosmenti KSK ellen 2018 március 09Általános 425

U-19-es csapatunk 3:0-s vezetés után remizett a Rákosmente ellen. Pécsi, Maczkó és Gál góljaival már...

U-19-es csapatunk 3:0-s vezetés után remizett a Rákosmente ellen. Pécsi, Maczkó és Gál góljaival már vezette csapatunk, amikor kiengedtünk és feljött az ellenfél. A vendégek a 90. percben szerzett góllal sajnos döntetlenre hozták a mérkőzést. A tabellán az előnyünk így is jelentős 5 ponttal előzzük a Siófokot, akivel a következő fordulóban mérkőzünk idegenben.


4:0-ÁS GYŐZELEM A RÁKOSMENTI KSK ELLEN

U-17-es csapatunk magabiztos győzelmet aratott Néma (2) és Varga (2) góljaival. Már az 1. perben 11-est értékesítve vezetést szereztünk, melyet Néma egy szép fejessel növelt a 8. percben. Az ellenfél is büntetőhöz jutott, de kapusunk bravúrosan védett. Több gólszerzési lehetőségünk is volt, de ezek kimaradtak. A második félidő második felében a frissítés jót tett a csapatnak és a csereként beállt Varga két góljával 4:0-ra győztünk. A tabellát vezetjük, előnyünk a második helyezett SZAC előtt 6 pont.

Mindkét mérkőzést megtekintette Baranya István sportigazgató és Both József szakmai igazgató.

SCHWARCZ ZOLTÁN (edző) Jól kezdtük a mérkőzés, mert az első percben megszereztük a vezetést és néhány perc múlva egy gyönyörű támadás után növeltük az előnyünket, ami megadta az alaphangot. Ezt követően Hámori kivédett ez 11-est. Éreztük, hogy egy védekező csapat ellen fogunk játszani ezen a „kis” pályán. A második félidőben számos helyzetet puskáztunk el, de így is magabiztos győzelmet arattunk.

Köszönjük, hogy a Szülők elkísérték a csapatot és lelkesen bíztatták őket !

Gratulálunk, csak így tovább!

Hajrá Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK