Győzelem és döntetlen siófokon, mindkét csapatunk (u-19, u-17) vezeti a tabellát 2018 március 13Általános 386

Pénteken az ifjúsági korosztályaink Siófokon vendégszerepeltek, ahol mindkét csapatunk rangadót játszott....

Pénteken az ifjúsági korosztályaink Siófokon vendégszerepeltek, ahol mindkét csapatunk rangadót játszott.
Az U-19 szakadó esőbe, műfüves pályán kezdte az összecsapást. Bajkán – Gál (Pázmán) Szerencsés, Pethő (Lédermayer), Urbán (Pécsi), Brucker, Tóth, Mackó (Ruda), Sárosi, Juhász, Fári, Csere: Pesel. Az első félidőben kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, ahol elsősorban a szakadó esővel kellett megküzdeni a csapatoknak. A második félidőben változott a játék képe.

A Vác folyamatosan átvette a játék irányítását, amely gólokban is megmutatkozott. Gál, Fári, Tóth és Lédermayer voltak eredményesek. A mérkőzés végén az ellenfél edzője és vezetői is gratuláltak csapatunknak, elismerték a győzelmünket, amely nagyon sportszerű volt, különösen azért, mert csapatuk a másodikként minket követ a tabellán.

KOVÁCS PÉTER edző: Az első félidőben "lemásoltuk a múlt heti játékunkat. Támadásban erőtlenek, ötlettelenek voltunk. A második félidő is a legutóbbi meccset idézte - 3:0 -, de most "kivettük az indigót". Magabiztosan működött a csapatunk tengelye. Gratulálok a srácoknak!

Köszönjük, hogy a szülők elkísérték a csapatot!
Hajrá Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK