Greff Ádám értékelte az U15-ös csapat szezonját 2021 július 10Általános 839

Greff Ádám edző a következőképpen értékelte a Vác VLSE U15-ös csapatának 2020/21-es szezonját:

Greff Ádám edző a következőképpen értékelte a Vác VLSE U15-ös csapatának 2020/21-es szezonját:

2020 nyarán vettem át a csapat irányítását Nagy Gábortól. A korosztályra volt némi rálátásom, de nem ismertem olyan jól, mivel valahogy mindig elkerültük egymást. Így tiszta lappal indulhatott a kapcsolatunk.
Július 15-én kezdtük meg a közös munkát. A kerethez 5 új játékos csatlakozott, Szresen Dávid (Dunakeszi), Szabó Botond (Dalnoki Akadémia), Madaras Ákos (Göd), Kovács Zsombor (Göd), Földi Zsombor (Göd). Így a keret 20 főssé alakult.
Álmodtunk egy nagyot és célként a bajnoki címet, illetve minimális célként az osztályozós második helyet tűztük ki a bajnokságban. A Közép „A” csoportba kerültünk, amely a legnehezebb volt, mivel 4-5 riválisunk is hasonló szándékkal indult neki a pontvadászatnak.
Mivel utánpótlás csapatról van szó és a COVID-időszak is bezavart, számítottam hullámvölgyekre, de játékunk folyamatosan fejlődött, a riválisok ellen is jól teljesítettünk.
Sajnos a III. Kerületi TVE egy kicsivel érettebbnek bizonyult, jobban kezelte a terhet, így két ponttal meg tudott előzni minket a végelszámolásnál.
Az ősszel 39, a tavasszal 35 pontot gyűjtöttünk, így 74 ponttal zártuk a második helyen a bajnokságot, 24 győzelemmel, 2 döntetlennel, 4 vereség mellett. A legkevesebb gólt kaptuk (25). Gólkülönbségünk: 148-25.
A legeredményesebb gólszerzőink: Madaras Ákos (29 gól), Szabó Botond (24 gól), Csengődi Péter (19 gól), Szandai Patrik (18 gól).
Mivel a rájátszást érő második helyen végeztünk, ezért a bajnokság után is várt még ránk egy kemény feladat, négy mérkőzésen kellett (volna) sikeresen túljutnunk a feljutáshoz. Az elsőt magabiztosan teljesítettük a Veszprém ellen hazai pályán (5–0), a másodiknál ugyan a félidőben 2–0-ra vezettünk a HOLLER UNFC otthonában, de hihetetlen szerencsétlen körülmények között végül a 2X15 perces hosszabbítás utolsó másodpercében kapott góllal 3–2-re kikaptunk.
Bár nem sikerült a „bravúrfeljutás”, amit a körülmények miatt nehéz volt megemészteni, mégsem lehetek elégedetlen. Az edzéslátogatottság megfelelő, annak ellenére, hogy a játékosok nagy része bejárós, csak hatan laknak Vácon. Jó szellemű, motivált csapatot sikerült kialakítani belőlük. Az egyesület lehetőségeihez mérten a keret létszáma és minősége is megfelelő.
Most kifújjuk magunkat, pihenünk egyet, hiszen hosszú és küzdelmes éven vagyunk túl. Júliusban újult erővel belevágunk a következő közös kalandba!
Gratulálok CSAPATOMNAK az ezüstéremhez, jó pihenést és feltöltődést kívánok!
Hajrá, Vác!!!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK