Gólgazdag meccsen kapott ki U17-es csapatunk 2022 november 10Általános 385

Greff Ádám együttese a Soroksár otthonában 5–3-ra maradt alul.

U17:

2022. 11.05. szombat, Bp.:

Soroksár–Vác VLSE 5–3 (3–0)

Vác: Makrai Botond – Szresen Dávid, Bottó Bence, Beszteri Mór, Földi Zsombor – Kovács Balázs, Sidó Zalán, Szenvedi Zsombor – Osgyán Ákos, Kovács Zsombor, Madaras Ákos. Csereként pályára lépett: Oláh Dávid, Bóta Zsigmond, Szandai Patrik, Szölgyén Koppány
Gólszerzőink: Madaras (2), Szandai

Greff Ádám értékelése:

„A múlt heti botlásunkat követően a harmadik helyről vártuk az éllovas elleni találkozót.
Ez igazi "hatpontos" rangadónak ígérkezett. Sajnos hamar kiderült, hogy az ellenfelünk mentálisan sokkal érettebben kezelte a meccs súlyát.
Csapatom mélyen tudása alatt teljesítve, három egyéni hibát követően háromgólos hátrányba került az első játékrészben.
A szünetben kértem őket, hogy ne foglalkozzanak a tabellán elfoglalt helyezésekkel és az eredménnyel, hanem a becsületükért játszva mutassák meg az igazi arcukat.
A második félidő egészen más képet mutatott, szereztünk három szép gólt, volt rengeteg lehetőségünk, egy elmaradt büntetőnk, játékosaim küzdöttek, hajtottak, de hátul megint vétettünk két nagy hibát, így ez csak arra volt elegendő, hogy kozmetikázzuk az eredményt.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK