Gólgazdag meccsen kapott ki Egerben U15-ös csapatunk 2022 május 23Általános 414

Balogh Csaba együttese 4–3-ra maradt alul viszontagságos utazás után.

U15:

Eger–Vác VLSE 4–3 (3–1)
Vác
: Rási – Schäffer, Pitz, Demeter, Mikesy – Farkas, Vértesi, Szklenár, Onódi – Drozdz, Varga B. Csereként pályára lépett: Nagy T, Janzsó, Cifferszky, Telek
Gólszerzőink: Varga B. (2), Schäffer

Balogh Csaba edző értékelése:

„A mérkőzésen a szezon egyik leggyengébb játékát nyújtottuk. Képtelenek voltunk labdát birtokolni, így folyamatosan védekezésre voltunk kényszerítve, teljesen megérdemelt volt az ellenfél győzelme annak ellenére, hogy a végén a semmiből feltámadtunk. Érdekes módon az utolsó 10 percben változott meg teljesen a mérkőzés képe, és ekkor akár még ki is egyenlíthettünk volna. Azért a teljes képhez hozzátartozik – nem felmentve a csapatot –, hogy egy baleset miatt három és fél óráig tartott az odaút a kisbuszban, amiben sajnos nem működött a légkondi. Volt 15 percünk bemelegíteni és mindez délután három órakor műfüvön. Számomra érthetetlen, miért is kell szinte kánikulában műfűre vinni egy meccset.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK