Gólgazdag meccsen kapott ki a REAC-tól U14-es csapatunk 2022 december 05Általános 436

Kovács Péter együttese így is elérte az elsődleges célját, bekerült az első 4 közé!

U14:

REAC–Vác VLSE 4–2 (2–2)
Vác:
Csikós Levente – Fejes András, Greff Levente, Turcsányi Gergő, Jakab Noel – Bak Mátyás, Pápa Roland, Karaba Kevin – Kiss Benjámin, Csákvári Márton, Sirkó Márk. Csereként pályára lépett: Kocsis András, Beszteri Bertalan, Schlenk Botond.
Gólszerzőink: Sirkó Márk, Csákvári Márton.

Kovács Péter értékelése:

„Az utolsó őszi mérkőzésünk nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Bár az első 5 percben kétgólos előnyre tettünk szert és még volt lehetőségünk további gólszerzésre, a REAC megbüntette két védelmi megingásunkat és kiegyenlítette az állást a szünetig. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy több támadónk is hiányzott a mérkőzésről és sajnos Sirkó Márkot is hamar le kellett cserélni sérülés miatt. A hazai csapat a 2. félidőben megérdemelten fordította a maga javára a mérkőzést, most határozottabban és jobban játszottak nálunk; kicsit fáradt csapat benyomását keltettük, főleg a szünet utáni első 20–25 percben. Igaz, ha jobban döntünk a kapu előtt, mi is lőhettünk volna újabb gólokat, hiszen a lehetőségeink nekünk is megvoltak, csak a frissesség hiányzott a befejezéseknél. Ez egy ilyen mérkőzés volt, de emelt fővel jöhettek le a srácok a pályáról, hiszen az aznapi maximumot megpróbálták kihozni magukból, de ez ma a győzelemhez nem volt elég. Az elsődleges célt elértük, bekerültünk az első 4 közé, de szerettük volna győzelemmel lezárni az őszt. Ez most nem sikerült, de maximális elismerés illeti a CSAPATOT, a Srácokat, büszkék lehetnek az eddig elért eredményekre és teljesítményükre!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK