Gólgazdag döntetlent játszott U16-os csapatunk az UDSE-vel 2024 március 12Általános 259

Nagy Gábor együttese fordulatos meccsen 3–3-ra végzett ellenfelével.

U16:

VÁC VLSE–UDSE 3–3 (1–2)
Vác:
Buzás Zolta – Medvegy Kornél, Gubik Milán, Jakobszen Dávid, Vass László – Kindricz Máté, Rácz Bendegúz, Lázián Tamás – Lukács Bánk, Deskó Gyula, Péteri Vince. Cserék: Jakus Mendel, Kürtös Ákos, Forrai Levente
Gólszerzőink: Lukács Bánk, Medvegy Kornél, Deskó Gyula

 Nagy Gábor edző értékelése:

„Amiben az ősz végére „elfogytunk” és az edzőmeccseken is akadozott (a támadójáték), az első két bajnoki mérkőzésen végre jobban nézett ki (ezt bizonyítja a két meccsen szerzett 7 gólunk), most viszont hátul kezdünk el hibát-hibára halmozni… Változatos, jó meccset játszottunk az UDSE ellen, és a végeredményt tekintve igazságos is a döntetlen, de annak tükrében, hogy sikerült megfordítanunk a mérkőzést, a kapusunk 11-est is védett és a vége előtt 5 perccel még vezettünk, kicsit sajnálhatjuk az elveszített 2 pontot. Akárcsak ősszel, most is nagyon küzdött egymással a két csapat.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK