Gólgálával búcsúztattuk a tavaszi szezont és Hegedűs Csabát 2024 június 02Általános 835

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 30., utolsó fordulójában felnőtt csapatunk ünnepélyes körülmények között 6–0-ra kiütötte a VS Dunakeszit!

PEST MEGYEI I. OSZTÁLY, 30. FORDULÓ

VÁC VLSE–VS DUNAKESZI 6–0 (2–0)
Vác, 600
néző. Vezette: Rizk A. (Berki A., Szabó B.)
Vác: Bajkán B. – Hugyecz M., Balogh B., Marosi L. – Rusvay B. (Busák L., 69.), Nagy Z., Tóth N., Torda P. (Sós R., 85.), Vén B. (Madaras Á., 78.) – Varga B. (Cserni Á., 56.), Hegedűs Cs. (Huber T., 22.). Vezetőedző: Kovács Péter
Dunakeszi: Kindricz (Kovács T., 69.) – Vágner, Horváth O., Danada, Balogh B., Nyilas E. (Benedek, 58.), Csordás S. (Martényi, 28.), Lukács K. (Debreczeni, a szünetben), Cotirlan, Czár, Reis dos Santos.  Vezetőedző: Kecskés Zoltán
Gólszerző: Torda (2.), Hegedűs Cs. (21.), Huber (46.), Vén B. (58., 64., 75.)

Ünnepi hangulatban rendeztünk gólfesztivált a Dunakeszi ellen a szezon utolsó bajnokiján. A gólgyártásból Vén Botond mesterhármassal vette ki a részét, de a 21. percben stílszerűen góllal búcsúzott aktív profi pályafutásától Egyesületünkben dolgozó szakemberünk, Hegedűs Csaba! „Hegét” gólja után le is cserélte Kovács Péter vezetőedző, így a szurkolók és a társak vastapsa közepette hagyhatta el utoljára a pályát.
A Vác VLSE ezzel a győzelemmel 43 ponttal (13 győzelemmel, 4 döntetlennel és 13 vereséggel) a bajnokság 7. helyen végzett.

Kovács Péter vezetőedző értékelése: – Mindenkinek másért volt fontos ez a mérkőzés. A szurkolóknak azért, hogy láthassák a legendás és tiszteletreméltó bajnokokat. A csapatnak elsősorban azért, hogy Hegedűs Csabát méltóképpen sikerüljön elbúcsúztatni. Mindkettő dolog megvalósult, ráadásul Hegének góllal sikerült befejezni váci pályafutását és ez hab volt azon a bizonyos tortán. A mérkőzés nekünk fontosabb volt az említettek miatt, mint a ’Keszinek és ezt a srácok sok góllal igyekeztek is bizonyítani. Minden jó, ha jó a vége!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK