Gólgála és kiütés az Örkény ellen 2024 május 06Általános 424

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 26. fordulójában felnőtt csapatunk 5–0-ra kiütötte az örkényieket.

PEST MEGYEI I. OSZTÁLY, 26. FORDULÓ

VÁC VLSE–ÖRKÉNYI SE 5–0 (2–0)
Vác, 100 néző. Vezette: Berkes I. (Szeifert D., Soós A.-M.)
Vác: Balogh Dániel – Hugyecz Máté (Huber Tamás, 56.), Balogh Balázs, Marosi László, Busák Levente – Tóth Nándor (Rusvay Balázs, a szünetben), Torda Patrik, Nagy Zoltán – Dömök Enrikó (Varga Bence, 67.), Török Noel (Sós Roland, 75.), Vén Botond. Vezetőedző: Kovács Péter
Örkény: Szacskó (Gogolák, a szünetben) – Szabó Gy., Beregszászi, Kánya, Gáspár, Kis R. (Tóth A., 74.), Szebellédi (Széplaki, 60.), Kovács R., Megyesi, Sztancsik, Ubornyák (Rupa, 67.). Vezetőedző: Kecskeméti József
Gólszerző: Vén B. (13., 48.), Nagy Z. (36.), Huber (74.), Varga B. (76.)
Kiállítva: Beregszászi (6.)

Fölényes, kiütéses győzelmet arattunk az Örkény ellen! A vendégek már a 6. percben megfogyatkoztak, Beregszászi kapott piros lapot Török Noel lerántása miatt, s hamarosan meg is indult a gólgyártás. A 13. percben Török ívelt be szabadrúgást a jobb oldalról a hosszú sarok irányába, amit Vén Botond levett az ötösön majd a kapuba lőtt! A 36. percben Torda passzolt a védők között helyezkedő Törökhöz, aki lekészítette a labdát Nagy Zoltán elé, ő pedig a 16-osról lőtt az alsó sarokba! A 48. percben jött a harmadik találat, Busák passzolt remekül Vén Botondhoz a 16-oson belül, aki átvette a labdát, majd az alapvonal közeléből a kapus alatt lőtt a hálóba. A 74. percben Rusvay futotta le emberét a jobb oldalon és pontos beadását Varga Bence pörgette a kapu felé, amit Huber Tamás segített beljebb. Végül két perccel később Varga fordult le védőjéről a félpályánál és gyors labdavezetés után a kimozduló kapus mellett a rövid sarokba lőtt!
Folytatás vasárnap 16:30 órától a Gödöllői SK vendégeként.

Kovács Péter értékelése: „A korai, jogos kiállítás után magabiztos győzelmet szereztek a srácok, eredményes és jó játékkal sikerült megszerezni a 3 pontot. A cserék is nagyon sokat tettek hozzá, hogy sima legyen a mérkőzés. Gratulálunk a csapatunknak, remek szériában vannak, amit teljesen megérdemelnek! Irány Gödöllő…”

(Fotó: Örkényi SE)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK